گزارش مهندس آرشیتکت | کتابخانه و مرکز آموزش دانشگاه اقتصاد وین

[ad_1]

ساختمان چند ضلعی کتابخانه و مرکز آموزش دانشگاه اقتصاد وین در قلب این دانشگاه به وسیله گروه معماری زاها حدید طراحی(طرح ریزی) و اجرا گردیده هست. این ساختمان که در اختصار به ( LLC ) معرفی میشود (Library and Learning Centre) از حجمهای متفاوت و با اندک انحرافی به طرفین طراحی(طرح ریزی) شده هست. خطوط حجمهای تشکیل دهنده […]

  • نام پروژه(طرح)
    کتابخانه و مرکز آموزش دانشگاه اقتصاد وین
  • طراح
    Zaha Hadid Architects
  • مهندس مهندس آرشیتکت
    Cornelius Schlotthauer
  • مهندس سازه
    Vasko und Partner Ingenieure
  • مکان پروژه(طرح)
    Vienna, Austria
  • کارفرما
    University of Economics Vienna
  • مساحت
    ۲۸۰۰۰ متر مربع
  • سال ساخت
    ۲۰۱۳
  • همکاران طرح
    Cornelius Schlotthauer, Marc-Philipp Nieberg, Enrico Kleinke, Kristoph Nowak, Stefan Rinnebach, Romy Heiland, Richard Baumgartner
  • تاسیسات الکتریکی
    Arup Berlin
  • عکاس
    Roland Halbe, Iwan Baan

ساختمان چند ضلعی کتابخانه و مرکز آموزش دانشگاه اقتصاد وین در قلب این دانشگاه به وسیله گروه معماری زاها حدید طراحی(طرح ریزی) و اجرا گردیده هست. این ساختمان که در اختصار به ( LLC ) معرفی میشود (Library and Learning Centre) از حجمهای متفاوت و با اندک انحرافی به طرفین طراحی(طرح ریزی) شده هست. خطوط حجمهای تشکیل دهنده این ساختمان در داخل پروژه(طرح) نیز دنبال شده و ماهیت فضاهای داخلی را شکل میدهند. این خطوط در مسیر های حرکتی و دسترسی های عمودی و راه پله و دیگر بخش ها نیز اثر گذار میباشد.

گروه معماری زاها حدید بیان میدارد : در حالی که لبه ها در داخل پروژه(طرح) با دقت به ماهیت آموزشی بنا به نرمی و فرمی سیال طراحی(طرح ریزی) و اجرا شده هست ، لبه های بیرونی ساختمان به شکلی تیز و جدی برش خورده تا علاه بر القای اقتدار و عظمت بنا با لبه های سایت همخوانی و همگرایی داشته باشد.

بازدید کنندگان میتوانند از ورودی اساسی ساختمان به طور مستقیم به آتریوم مرکزی راه یابند که با نور مستقیم و طبیعی نورپردازی گردیده هست. این آتریوم مرکزی به وسیله تمامی خطوط و دیواره های داخلی بنا مورد تاکید قرار گرفته و بیشتر توجهات و مسیرها به آن ختم میگردد. آتریوم مرکزی نیز به وسیله رمپ مناسبی به درب ورودی کتابخانه دسته هدایت میشود . دانشجویان میتوانند برای دسترسی به کتابخانه مرکزی و دفتر مدیریت دسته از راه پله دوار علاوه بر رمپ اساسی نیز استفاده نمایند.

چهره خارجی پروژه(طرح) زاها حدید از دو نوع متریال متفاوت شکل پذیرفته . تایل های آلومینیوم و شیشه تشکیل دهنده بنا نیز خود از دو رنگ متفاوت بهره میبرند . ورق های آلومینیوم با رنک خاکستری و دودی و شیشه ها به غیر از حالت دودی خود از سایه های بنا بر روی خود بهره میبرند تا تمامی متریال ها با همنشینی و تضاد های بصری ایجاد شده ، ماهیت فضاهای داخلی و جدایی این فضا ها از یکدیگر را به بیننده القا نمایند.

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:

اینستاگرام : https://www.instagram.com/archcal 

کانال تلگرام : https://telegram.me/archreport_ir

اپلیکیشن تقویم معماری :  https://cafebazaar.ir/app/com.archreport.cal

[ad_2]

معماری تکست

پاسخ دهید