گزارش معماری(مهراز) | کافی شاپ Gijang Waveon

[ad_1]

پروژه(طرح) کافی شاپ Gijang Waveon در شهر  Gijang در نزدیکی  Busan که دومین شهر کره جنوبی هست ساخته شده هست. این شهر به مناظر بدیع و درختان و سنگهای فرسایش یافته به وسیله آب دریا شهرت دارد. این پروژه(طرح) در بهترین منطقه و با اشراف و دید کامل به دریای Gijang واقع شده هست. کارفرمای پروژه(طرح)، سفارش کافی شاپی […]

  • نام پروژه(طرح)
    کافی شاپ Gijang Waveon
  • طراح
    گروه معماری Heesoo Kwak and IDMM
  • مهندس معماری(مهراز)
    Heesoo Kwak
  • مکان پروژه(طرح)
    Gijang-gun, Busan, South Korea
  • مساحت
    ۴۹۷٫۳۳ متر مربع
  • سال ساخت
    ۲۰۱۶
  • عکاس
    Kim Jaeyoun

پروژه(طرح) کافی شاپ Gijang Waveon در شهر  Gijang در نزدیکی  Busan که دومین شهر کره جنوبی هست ساخته شده هست. این شهر به مناظر بدیع و درختان و سنگهای فرسایش یافته به وسیله آب دریا شهرت دارد. این پروژه(طرح) در بهترین منطقه و با اشراف و دید کامل به دریای Gijang واقع شده هست. کارفرمای پروژه(طرح)، سفارش کافی شاپی با مساحت ۵۰۰ متر مربع را در فضایی مشرف به دریا و با ساحل شنی زیبا برای استفاده عمومی را به مهندسین معماری(مهراز) داده بود.

جهت گیری عمده ساختمان متناسب با بیشترین میزان دید رو به دریا صورت پذیرفته هست. البته در سطوح مختلف ساختمان شاهد تغییرات عمده ای هستیم که بنا به دلایل مختلفی از جمله نور و سایه شکل گرفته هست ، اما در نهایت شکل کلی ساختمان تابع بیشترین فرصت برای لذت بردن از فضای دریا میباشد.

فضاهای خدماتی دسته ، شامل تاسیسات و سرویس های بهداشتیب به مرکز پروژه(طرح) کشیده شده تا کمترین ارتباطی با بیرون داشته و منظره ای را از بینندگان داخلی نگیرد و در طبقه همکف با دقت به ایجاد هر چه بیشتر بحث خوانایی فضا و سرعت و سهولت دسترسی ، سرویس بهداشتی به جداره بیرونی پروژه(طرح) چسبیده که این فضا نیز به نوبه خود پشت سطوحی که برای نشیمن در بیرون پروژه(طرح) تعبیه شده قرار میگیرد که باز هم منظره محیط پیرامون را ماسکه نکند.

فضای بیرونی دسته نیز دارای سطوحی برای نشیمن و صرف چای و دورهمی های کوچک ایجاد شده که در اصطلاح محلی به آن ‘Pyeongsang’ گفته میشود. در جداره های دسته حفره هایی به شکل مخروط مرخم وجود دارد که از داخل به سمت بیرون بزرگتر و باز تر شده هست. این حفره ها نیز راه حل مناسبی برای ایجاد وسعت دید در داهل دسته هست و ضخامت زیاد دیوارهای بیرونی ، با این ایده مانعی برای گستردگی میدان دید بیننده نیست.

[ad_2]
معماری تکست

پاسخ دهید