لندن چوب حیاط تبدیل به خانه پر از نور، خانواده

[ad_1]

د Rosee س معماران استخدام شده بودند هنگامی که مشتری خرید زمین در سراسر خیابان را از جایی که آنها زندگی می کردند مالکیت جلوگیری از تبدیل شدن به overdeveloped. ذخیره سازی ریخته که در حال حاضر در زمین که حیاط چوب بوده هست، چه محدودیت های مسکن برای پروژه(طرح) تازه سوار-محیط خانه تازه مجبور بودند که از ریختن طرح مطابقت. آنها همچنین محدودیت ارتفاع عمودی آنها مجبور به ماندن در، که معماران برای طراحی(طرح ریزی) سطح زیرزمین جای همه چیز را می خواست مشتری بود.

طبقه همکف خانه اتاق نشیمن، آشپزخانه و اتاق خواب با حمام متصل شده. مایل به حداکثر رساندن نور در سراسر اموال باریک آنها طراحی(طرح ریزی) سه حیاط خارجی بین فضاهای سه که چگونه خانه نامش خانه حیاط کردم. ۱ سری از فولاد و شیشه درب جداگانه فضاهای اجازه می دهد برای خطوط دید از جلو به عقب همراه با توانایی آنها را برای زندگی داخل سالن/فضای باز باز باز.

سرو پانل های عمودی آویزان دیوار حیاط در اشاره به زمین در گذشته پوشیده و ادامه از طریق بخش داخلی ایجاد تداوم. آن را گرم تا سفید وسرد سطوح دیگر.

عکس های الکس جیمز.

[ad_2]

معماری تکست

پاسخ دهید