خود ماست را در خمره و یا آهسته اجاق گاز | Inhabitat

[ad_1]

ماست آن edibles همه در اطراف افسانه هست که هزار راه های مختلف استفاده می شود هست. آن میشود به مخلوط اضافه، خورده با غلات، مخلوط با گیاهان ایجاد گسترش می یابد و نرخهای، یا فقط با قاشق حق از ظرف بلعیدم. ماست را در اشکال مختلف سراسر جهان وجود دارد و در واقع مسخره آسان به در خانه هست. نگه داشتن خواندن به یاد بگیرید چگونه می توانید از اجاق آهسته خود را به فضل ماست خامه استفاده کنید.

 ماست ماست، خمره اجاق ماست DIY DIY ماست شیر، شیر بز خود ماست، تبادل نظر ماست، دستور العمل های ماست، ماست گلدان خمره، دستور العمل گلدان خمره، ایده های گلدان خمره

روش های اجاق گاز کند

این روش شگفت آور برای ساخت ماست در گلدان خمره، استاندارد می آید حسن نیت عرضه میدهد که گرچن مامان. دسته من ساخته شده با نصف مقدار عنصر، به عنوان من گلدان خمره، teensy کمی, و آنها زیبایی تبدیل شده ایجاد شده هست.

مواد و منابع:

  • ۸ فنجان شیر
  • ۱/۲ فنجان ساده ماست با فرهنگ های زنده
  • اجاق
  • حوله
  • Cheesecloth
  • صافی

 شیر تحت پوشش در خمره

مرحله ۱:

۸ فنجان شیر (یا ۱۶ فنجان ۱ گالن هست که اگر شما دو برابر شدن دستور العمل) را بریزید گلدان خمره، بزرگ هست. تنظیم به پایین در ۲ ۱/۲ ساعت بعد خاموش خود گلدان خمره، با درب برای ۳ ساعت نشستن بگذارید.

اضافه کردن ۱/۲ فنجان ماست (و یا ۱ فنجان برای دستور العمل دو) در قابلمه و قرار دادن حوله اطراف گلدان خمره،. هدف شما این هست که به محیط تاریک و عایق برای فرهنگ زنده به قلمه زدن هست.

 اضافه کردن استارت فرهنگ ماست ماست، خمره اجاق ماست DIY DIY ماست شیر، شیر بز را خود ماست، تبادل نظر ماست، دستور العمل های ماست، ماست گلدان خمره، دستور العمل گلدان خمره، ایده های گلدان خمره

مرحله ۲:

اجازه نشستن گلدان خمره، پوشش داده شده (با درب و حوله به وسیله آن دوباره گرم) ۸-۱۲ ساعت. این ایده خوبی برای شروع روند ماست با ۳ ساعت بعدلقب از این مرحله ۸-۱۲ ساعت ۱ شبه اتفاق می افتد هست. به وسیله صبح، شیر باید به ماست تبدیل شده هست!

مرحله ۳:

در این مرحله، ماست را قوام آشامیدنی هست که مناسب برای مخلوط و یا ریختن بر granola خواهد اما اگر شما ترجیح می دهند به خوردن آن را با قاشق یا فقط باید قوام ضخیم تر, شما می خواهید به آن فشار برای ۱۵-۳۰ دقیقه. برای این کار خط صافی با cheesecloth محل صافی بیش از ۱ کاسه و اجازه ماست تخلیه تا آن ضخامت مورد نظر برسد. اجازه دهید آن را برای حداقل ۱ ساعت تخلیه صورت می قوام واقعا ضخیم (مانند ماست یونانی). یکی دیگر از گزینه این هست که فقط آن را در یخچال برای چند ساعت تنظیم: ماست حل و فصل خواهد شد و کشک مایع به بالا افزایش می یابد. شما می توانید بریزید کردن مایع بیش از حد و استفاده از آن را در نوشیدنی های آشپزی/پخت، و غیره و ماست جامد در ته ظرف زیبا و ضخیم خواهد بود.

 خانگی ماست در کاسه ماست ماست، خمره اجاق ماست DIY DIY ماست شیر، شیر بز را خود ماست، تبادل نظر ماست، دستور العمل های ماست، ماست گلدان خمره در دستور العمل گلدان خمره، خمره دیگ ایده ها

شما می توانید سپس مایع تیره و تار در چرب مورد علاقه خود استفاده کند و ضخیم تر ماست هر کدام شیوه استفاده می کند شما شاد ترین. شما ممکن هست در روش های دیگر از تولید ماست، مانند پد گرما روش یا روش کوره یا شما در ساز واقعی ماست مایل به سرمایه گذاری ممکن هست. اگر شما خیلی مایل هستیم با چند روش مختلف برای دیدن که با این نسخهها کار بهترین برای شما آزمایش.

* دقت: ماست ساخته شده با سویا، بز یا شیر بادام نیاز به انواع مختلف فرهنگ استارت، بنابراین بهترین شرط بندی شما خواهد بود به اطراف آنلاین برای پیدا کردن که فرهنگ شکار شما برای که شیر و سپس استفاده از روش های ذکر شده در بالا به پرورش آن نیاز هست.

 ماست و هلو ماست ماست، خمره اجاق ماست DIY DIY ماست شیر، شیر بز را خود ماست، تبادل نظر ماست، دستور العمل های ماست، گلدان خمره ماست، دستور العمل گلدان خمره، خمره دیگ ایده ها

به flavoring ماست خانگی شما می آید، این هست بهترین برای اضافه کردن اضافی به وعده های فردی به جای کل ظرف. انبارش ماست که میوه و یا دیگر طعم اضافه در هم نگهدارنده هست که می تواند به جلوگیری از فساد و شانس شما نمی خواهید برای اضافه کردن آن به خود را دارد. ماست را ساده و خوبی سرد در یخچال نگه دارید و درست قبل از شما آن را بخورم در میوه/ادویه جات ترشی جات/شیرین کننده های انتخابی شما را هم بزنید.

تصویر از طریق نویسنده Shutterstock و آنتون آلیسون

[ad_2]

معماری تکست

پاسخ دهید